7 Haziran 2012 Perşembe

ANKARA'YA ÇİÇEK AÇTI.
İstanbul İstanbul dersiniz. Hani nerede göremedim. Her şey ankara'da... 35 konserde ankara'da  başkent'te... İstanbul nerede göremedim de. Neyse konumuza dönelim. Bu sene Ankara yaşadı. Ankara Shopping Fest'te 35'e yakın konser gerçekleşecek. Dahası var hemde bu konserler ücretsiz gerçekleşecek. güzel de olacak
Sadece başkentin merkezlerinde ücretsiz shopping fest konserleri ile eğlenilecek.
 Bombalar Var.
Eurovision birincisi Ruslana var. Alişan,Bengü,,Ferhat Göçer,Gülşen,Hande  Yener,Halil sezai,Hadise, Orhan Ölmez ,Kutsi,Manga,İsmail Türüt,Ziynet Sali, Mustafa Ceceli,Safiye Soyman- Faik Öztürk,Murat Boz, Murat Dalkılıç,Rafet El  Roman, Gökhan Tepe, Sibel Can ve Burhan Öçal Arap var. Ankara'da olmak  var.9 Haziran’da Tarkan ve Emre Aydın ile başlayacak konserler, 1 Temmuz'daki Ajda Pekkan konseri ile sonlandırılacak.
 Özel Günler'de Unutulmamış.
Miraç kandilinde sami yusuf Ankaralılarla olacak.
 Babalar Günün’de Süheyl-Behzat Uygur kardeşlerin gösterileri ve devamında Erol Evgin sahne alacak. Hadise ise NATA VEGA’daki dev akvaryum açılışında sahne alacak. 
212 Aşk
Ebru Gündeş ve Sinan Özen de 2012 yılında Başkentliler’in şahitliğinde dünya evine girecek 212 çiftin mutlu gününü şarkılarıyla unutulmaz kılacak.
Kent Orkestrası, Finlandiya Bando Takımı gibi başarılı müzik toplulukları dinletileriyle festivalde olacak.

Bu Kadar Mı? Hayır Devamı Var.
Festivalde Türkiye’de unutulmaya yüz tutan eserler “Limon Ağacı” başlığıyla sergilenecek. 12 Haziran'da Gençlik Parkı’nda SHÇEK ile ortaklaşa düzenlenecek rekor denemesinde dünyanın en uzun döneri yapılacak ve kimsesiz çocuklara dağıtılacak. Türk Kuşu Kampüsünde hem halk uçuşları gerçekleştirilecek hem de model uçak eğitimi verilecek.Ankaralılar balon uçuşuna da katılacakmış.Birleşmiş Milletler’in bir projesi kapsamında Hakan Akkaya’nın düzenleyeceği defileye Kenan Doğulu ve Teoman gibi ünlü isimler katılacak. Konya ve Eskişehir arasında sefer yapan Yüksek Hızlı Tren’in bir vagonu Ankara Shopping Fest vagonu olarak dizayn edilecek ve kentlerden her gün Ankara’ya gelecek vatandaşlar, üstü açık otobüsler ile Ankara’da gezdirilip, yeniden evlerine bırakılacak. Ankaralı tasarımcı Ezgi Uzunöz ile stil uygulamalı önerileri yapılacak.
Ankara'ya gitmenin tam zamanı.Gideceksin bedava'dan eğleneceksin geleceksin. Her şehirde olmalı böyle bir etkinlik.
                                                             XOXO:))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder