11 Haziran 2012 Pazartesi

Daha İyi Bir Fotoğraf Koyabilirdim Ama Gerçekçiliği Kalmazdı. 
AA TÜRKÇE KONUŞUYORLAR
Sen konuşursunda onlar konuşmaz mı? abi  Türkçe olimpiyatlarına gidersin. "Aa bunlarda Türkçe konuşuyor" dersin. Ne akla hizmet gidersin Türkçe olimpiyatlarına. Yarışmanın içeriğini bilmezsin, sazan gibi atlarsın. Atla sana atlama diyen mi oldu. Yoo hayır olmadı. Atla atla. Ama doğru, düzgün atla. Biliyorsan atla mesela. Bilmeden, etmeden sadece atla hadi be! Atma yürü git işine.Gelelim Türkçe olimpiyatları'na bu sene daha farklı,daha bir güzellik vardı. Sanki olimpiyatlar da hava değişmiş gibi. 
ÇOK SEVİYORUM BEN BU OLİMPİYAT'I YA
En sevdiğim olimpiyat bu diyebilirim. Baksana sen şuna dünyanın dört bir yanından kardeşlerin, senin dilinden, senin özünden şarkılar söylüyor,şiirler okuyor. Dünyanın en güzel şeyi bu. Onlarla aynı havayı solumak,aynı dili konuşmak, aynı duyguyu paylaşmak. Bundan daha güzel ne olabilir ki.Bence bundan daha güzel hiç bir şey olamaz. Ya sizce?
HER SENE AYNI TAS AYNI HAMAM
Ee hep övecek değiliz ya! Biraz da eleştirelim. Eleştirilecek yönleri de var tabii. Mesela yarışmacı bir kardeşimiz her sene aynı kişilerin yarıştığını söyledi. Sizce de diğer öğrencilere haksızlık değil mi? Her sene, her sene aynı kişi olur mu? Olmaz ya! Her sene aynı kişileri yarıştıran yapımcılara ne demeli. Çok şey demeli. Ama dememeli.  O zaman susuyorum. Videolar konuşuyor.
                                     SIRASIYLA
                                     Magalina (Romanya)
                                     Habibullah (Afganistan)
                                     Sitina (Makedonya)
                                     Muhammed (Pakistan)
                                      Rela (Sudan)
                                                          XOXO:))



2 yorum: